MNENJA DRUGIH

Sem precej aktivna, dvigujem uteži, plavam in vadim pilates, 2x pilates tedensko. Bikram joga studio spremljam že nekaj časa preko fb, ampak sem do zdaj odlašala z obiskom, izgovor da nimam časa je prevladal. Ne morem opisat z besedami, kako noro dobro sem se počutila po vadbi, moja glava je bila čisto prazna, na off. 🙂 in tega že dolgooo nisem občutila. Da ne govorim o mišicah, ki so me naslednji dan bolele, za katere verjetno sploh nisem vedela, da jih imam, hehe. Enkratna izkušnja, želim si da bi si vsak to privoščil, kot darilo, samemu sebi. Denis je pa itak car in zelo pozoren učitelj, tako da res lahko rečem samo TOP, kapo dol in kar tako naprej! :)) Hvala BJL.

~ Ana H. ~

3 leta sem sem se odločala, ali bi poizkusila vročo jogo ali ne.. Prebrala sem veliko pozitivnih stvari o zdravilnih učinkih vroče joge, studio sem spremljala preko socialnih omrežij, toda velik problem, oviro, mi je predstavljala vročina, katere enostavno ne maram.
Nato pa se je nekaj v meni zganilo in končno sem zbrala pogum, sa obiščem Denisov hot joga studio. Denis, učitelj in lastnik studia, je bil zelo potrpežljiv in je z veseljem odgovoril na vsa moja nešteta vprašanja. V meni je vzbudil zaupanje in zagon, da se tudi jaz preizkusim v uri vroče joge.
Moja predstava o vročini je bila popolnoma napačna in res sem s presenečenjem odjogirala mojo prvo uro, prav fino mi je bilo in vročina mi ni bila prav nič moteča. Denis nas je skozi uro popeljal z izjemno energijo in pozitivo. Sobo vroče joge sem zapustila s ponosom, da je meni, NEljubiteljici vročine uspelo odjogirat in hkrati še uživat zraven, Wau!
Ta izkušnja mi je za vedno spremenila življenje in dodala mojemu življenju neko čisto novo dimenzijo, po 35 letih.. 🙂 haha
Hvala Denis in hvala Bikram joga 🙂 se vidimo jutri, v vroči sobi.
Lep pozdrav, Marta H.

~ Marta H. ~

Preprosto najboljsa hot joga. Vrocina nenormalno paše in Denis je super. Moje misice so bile zakrčene, saj sem imela različne športe s katerimi sem samo krčila mišice, z jogo naredim pa veliko, da jih tudi raztezam, kar je enako pomembno. Zaradi vrocine so mišice bolj prožne in lažje izvajam poze. Priporocam vsem se posebej tistim, ki se veliko ukvarjajo s sportom. Hvala Denisu za super ure.

~ Vesna S. ~

Odkritje Bikram hot joge, ki poteka v res lepem studiu na Rudniku, je zame neprecenljivo. Denis je pri vodenju temeljit, ampak vedno tudi duhovit, nas popravlja, vzpodbuja in motivira. Natančna navodila so me naučila ozavestiti vsak detajl posamezne vaje. Predvsem pa me je Denis naučil, da je najpomembnejše, da se spopadem prav z izzivi, katerim nisem bila kos že vsaj 20 let. Kljub potenju in naporu pa je yoga v vročem studiu zame ena velika sprostitev. Denis hvala za topel sprejem in vzpodbudo.

~ Alenka C. ~

Neverjetno hiter učinek. Že po 2 vadbah Bikram hot joge čutim olajšanje v predelu križa, manj škripanja v kolenih in kolkih. Zelo priporočam vsem, ki redno vadijo z utežmi za hitro in učinkovito zdravljenje tkiv, ki trpijo tako ali drugače pri vadbi z utežmi. Učitelj, Denis, je zelo karizmatičen in prijazen, res toplo priporočam.

Đorđe T. ~

Edini pravi bikram joga studio v Sloveniji!

~ Dexter S. ~

Pred natanko enim letom sem iskala prostor v Ljubljani, kjer bi ponudila Zvočne meditacije. Prijateljica me je napotila na Denisa Dronjića in njegov čudovit studio Bikram HOT Joga Ljubljana.
Po večletnem izvajanju Zvočnih tretmajev sem postala izredno občutljiva na prostore in njihove vibracije. Moram povedati, da je bil prvi obisk izredno presenečenje, saj redko najdeš tako žive osebe in prostore kot sta Denis Dronjic in njegov studio.
Je prostor, ki je negovan. Prostor, ki me že na vhodu pritegne, da ga raziščem. V njem se počutim sprejeto, objeto in varno.
Je tudi prostor s čudovito akustiko, ki meni in mojim glasbilom pusti, da zvenimo. Iskreno in svobodno.

S hvaležnostjo se oziram nazaj in hkrati stremim naprej k novim izkušnjam prihajajočih mesecev. 

~ Alja Petrič. ~

Bikram joga je nekaj boljšega, kar se mi zgodilo v zadnjem času, zgodilo se je spontano, kot se zgodi vse kar potrebujemo in takrat ko to potrebujemo!

Bikram joga je mnogo več kot joga…je čas in priložnost izjemne sprostitve, umiritve uma a istočasno izjemno intenzivnega treninga, tako na fizični, psihični in duhovni ravni….ko greš izven vseh okvirjev, v cono neznanega, na drugo stran,…ko si in te istočasno ni, ko kar malce lebdiš in ko se dejansko srečaš sam s seboj, ko morda ugotoviš kdo si in česa si v resnici želiš.

Čutim hvaležnost in privilegij, da je ravno Denis tisti, ki deli to izjemno zgodbo…svojo zgodbo in zgodbo Bikram joge!

In vse kar nam vsem skupaj želim je, da Bikram joga sreča in osvoji čimveč ljudi…..kajti konec koncev je vsem nam skupno, da smo zdravi, umirjeni, srečni in svobodni.
Namaste.

~ Simona C. ~

Super lokacija, zelo čisti in urejeni prostori. 👌
Vzdušje na vrhuncu, počutje med in po jogi pa prav tako. Med jogo pozabiš na vse okrog sebe in se povežeš sam s sabo. Z vsakim treningom spoznaš en delček sebe, ki ti je bil do tistega trenutka še nepoznan. Skozi jogo rasteš in se razvijaš v enormni razsežnosti. Vse kar ti prinese joga na treningu, se pozna v vsakdanjem življenju. Na življenje začneš gledati iz drugega zornega kota in vse se obrača v pravo smer. Denis je čudovita oseba z velikim srcem. Sprejme vse, ki stopijo skozi vrata in si vzame čas za vsakega posebej.Takoj ko vstopiš v njegove prostore začutiš domačnost in povezanost z drugimi. Sama joga poteka v čudoviti energiji nas vseh, pri tem pa je Denis odlični motivator, ki mu vedno uspe, da narediš korak dlje kot včeraj. Hvala Denis, da se trudiš za nas. Zelo smo ti hvaležni. 😊☀️

~ Monika K. ~

Za vse tiste, ki mislite, da se imate radi, ki se imate radi, ki bi radi spoznali sebe, se nadgradili.. pridite pogledat, mogoče vam bo pa všečno.
Jaz osebno sem bila ena tistih, ki sem se ob besedi JOGA nasmehnila, rekla.. khm, hvala lepa, to ni zame, jaz rabim nekaj energičnega, ne pa neki sedet, delat ammm, to ni zame. Pa sem dobila priložnost, da sem šla pogledat, vržena sem bila pred dejstvo. Prišla sem v Denisov studio Bikram HOT Joga Ljubljana na Rudniku. Bilo je vroče, ok, nekaj novega, me zanima zakaj tako,  Denis en sam, brez receptork, bara in podobno, vse tako nekako prijetno. Potem pa gremo v sobo, kjer bomo vadili. Vsi različni, pa vendar vsi enaki. Začnemo z dihanjem, Denis govori, nič ti ni jasno, sprašuješ se kaj pa je to kaj takega, to ni nič, pol te popravlja, govori, poslušaš, pove veliko modrosti, predvsem iz svojih izkušenj in poglej poglej..potegnilo me je. Danes se trudim bit prisotna na jogi maksimalno, ker čutim spremembe na mojem telesu, v mojem umu, v tem času sem sama s seboj, ne morem pobegnit in vidim kako me lahko kakršnakoli motnja vrže iz ravnovesja.
Torej, če bi radi preizkusili čas sami s seboj, na vročih pogojih, potem pridite..

~ Nataša K. ~

Joga…prostor, kjer sem jaz učenka😊odlično dopolnilo mojim aerobnim dejavnostim in fitnesu-“bingo zadetek” , kjer uravnotežim moj um in telo, kjer je pozitivna energija, kjer začutim sebe, kjer napolnim baterije in odidem skozi vrata lahkotno v nov dan.

~ Jasna Z. ~

Leto 2018 je bilo zame cudovito. Po letih iskanja razlicnih vadb, me je usoda pripeljala v Bikram studio, k Denisu😙. Ze po prvi vadbi….ceprav mi je bilo na koncu zelo slabo, sem enostavno vedela, da je to, to. Vrnila sem se, in sedaj ze tri mesece z ljubeznijo obiskujem studio in se veselim vsake vadbe posebej.Zakaj? Vse so ze ostali napisali in vse drzi!!! Energija je to. Pridite in vedeli boste. Na koncu pa nas vedno caka nagrada.To pa naj ostane skrivnost.😉
Denis, hvala ti. Zelo se veselim letosnjega leta in ena od mojih zaobljub je definitivno Bikram joga popotovanje.Se ze veselim😙
Best studio in Ljubljana

~ Nataša J. ~

Težko je na kratko opisati vse pozitivne stvari, ki jih bikram joga pod Denisovim vodstvom prinaša. Učinki se pokažejo že po prvih nekaj vadbah – telo zaživi, energija se vrne, bolečine v hrbtu, s katerimi se boriš že vse življenje, so vse milejše in veš, da bodo nekega dne preteklost. Ko mi je Denis rekel, da si bom počasi želela vadit več kot 2x tedensko, mu resnici na ljubo nisem verjela. Sedaj lahko potrdim, da je temu res tako. Telo kar kliče po vadbi. In ja, tudi po vročini, ki ti počasi prične celo prijat. Ko se podaš na to pot, si ne znaš in ne želiš več predstavljati, kako bi bilo ne hoditi po njej.

~ Karmen M. ~

Najboljsa joga. Top! Vse, sama vadba in seveda vaditelj Denis

~ Mateja L. ~

Z Bikram jogo sem se prvic srecala pred tremi meseci, prej se nikoli nisem ukvarjala z jogo v zivljenju. Enostavno sem zelela razstrupiti svoje telo, izboljsati svojo telesno kondicijo in dodati nekaj novega mojim vsakodnevnim treningom. Prvi obiski so bili res tezki, vrocina, nove poze telesa… skoraj sem ze odnehala.. kljub temu sem ob Denisovi prijazni spodbudi vztrajala in hodila 2 do 3 krat tedensko.. ucinek joge na moje pocutje me je presentil! Ne samo da se bolje pocutim v svojem telesu, imam vec energije, lepso kozo itd, s povezanostjo gibov, poz ki jih izvajamo in koncentracije so se sprostile blokade ki so vplivale na moje pocutje. Tako da – priporocam vsakumur in naj vas morebitni tezak zacetek ne odvrne od napredka!!
~ Polona K. ~

Denisov joga studio ima šarm, kot ga ima on sam. Od recepcije do joga sobe je uspel ustvarit ambient, ki vzbudi podporno vzdušje. Zanimivo je, da tudi ljudje, ki jih tam srečujem, komunicirajo drugače kot sicer.
Nad vročo jogo sem sicer sprva obupala z zaključkom, da ni po mojem okusu. V bistvu pa so me samo premagale začetne ovire, namesto jaz njih, da bi prišla do polnega efekta vadbe. Ob vztajanju pa se izkaže, da podatki o vroči jogi kar držijo. Naučiš se fokusirat, dihat in hidrirat, da glavoboli izginejo, navadiš se na vročino in začneš v njej uživat, po začetni utrujenosti pa postajaš svež in naspidiran. Zelo hitro, kar meni sicer ni relevantno, se pokažejo tudi efekti na koži. Vroča joga je vodena z govorom, kar je bilo najprej nenavadno, saj se ostale zvrsti vadbe demonstrirajo. Ampak se je izkazalo za nekaj najboljšega, Denisov glas postane kot notranji glas in tako se lahko totalno fokusira na izvajanje. Vmes se pa najdejo tudi njegovi štosi in modrosti.
Skratka, poklon Denisu in vsem obiskovalcem, se vidimo 😉
~ Maja V. ~

Bikram Joga je zame najboljša oblika vadbe, uriš svojo moč, determinacijo in vse skupaj se dogaja v meditativnem stanju…Sistem vadbe bikram joge je po vsem svetu enak, res pa je, da ima Denis prav magičen pristop, vsaka njegova vadba je drugačna in nekaj posebnega! So happy to have you 🙂 Srčno priporočam vsem ***
~ Jolanda J. ~

Denisa obiskujem že od odprtja njegovega joga studia in želela bi si ga veliko bolj redno, kot mi večinoma uspeva. Spremljam njegov razvoj in priznam, da tako kreativnega, prodornega in srčnega podjetnika redko kdaj srečam. Ker seveda ve, zakaj dela, kar dela. Če kdaj uspemo prikriti stiske in težave z nasmeškom, telo nikoli ne laže. In Denis je tisti, ki to opazi, in zna tvojo vadbo potrpežljivo in sočutno spodbuditi ter usmeriti tako, da postane terapija in ne mučenje. Če si želite preizkusiti zdravilne učinke bikram joge, tako imenovane “vroče joge” v ogretem prostoru, ne zamudite jutrišnjega brezplačnega predstavitvenega dogodka z vadbo, zdravimi prigrizki, glasbo in prijetno družbo. Dobro je prinesti svojo blazino in brisačo (da se jih sicer tudi najeti), pa zagotovo dodatna oblačila, saj jih boste po koncu lahko samo še oželi. Bikram Joga Ljubljana, ko je potenje užitek.
~ Ksenija ~

Sredi poletja sva se s prijateljico odločili, da po dolgem času začneva z vadbo hot joge. Ker nama je bil studio Bikram Joga Ljubljana najbližje, sva ga obiskali, po uvodni uri pa sva bili navdušeni – v prostorih je čutiti prijetno energijo, vaditelj te sprejme vedno nasmejan in sproščen, tako da se počutiš kot doma. Takoj sva se vpisali in z vadbami bova nadaljevali tudi v hladnejših mesecih. Največkrat se udeleživa večernih terminov in si po napornem dnevu privoščiva odklop in poglobitev vase. Vsaka vadba je zgodba zase, Denis poskrbi, da vsakič pove kaj novega, medtem ko z budnim očesom spremlja vse učence in jih spodbuja k napredku. Po nekaj obiskih lahko zatrdim, da sem postala odvisna in že komaj čakam na nov termin.
~ Mateja B. ~

I am not yoga girl but this classes made me love it… and teacher is great…
~ Snezka K. ~

Zakaj je meni všeč Bikram hot Joga. Pred 8 leti sem izvedela, da je za moje bolečine v križu kriva hernija. To sem težko sprejela saj sem bila vedno zelo aktivna. Ko čutiš neprestano bolečino in napetost v hrbtu ti to seveda znižuje kvaliteto življenja. Pred bolečino sem delala praktično vse, po diagnozi pa sem pričela z vadbo Pilatesa in raznih oblik Joge. Obe vadbi sem prakticirala on and off 8 let, vmes imela tudi 2 otroka. Ampak nikoli nisem bila dovolj vztrajna. Zakaj? Ne vem, nimam pravega odgovora, le milijon izgovorov. Pred 2 mesecema pa sem šla prvič na Bikram hot Jogo, čisto slučajno. In ko sedaj razmišljam zakaj me je ravno ta Joga tako navdušila lahko rečem, da predvsem zato, ker vseh 90 min švicam kot nora. Ne samo da delam nekaj dobrega za svoj hrbet, ob tem se potim kot da bi tekla na Triglav in nazaj. In to je zame po 8 letih nekaj čudovitega. Da brez strahu za svoj hrbet spotim svoje celo telo. In vsakič se mi smeji po uri, ko slečem s sebe čisto premočene obleke. Hvala Denis za spodbudne besede!
~ Maja P. ~

Po napornem dnevu, neprespana in slabovoljna, mi je današnja joga tako pasala, da se počutim sproščeno in naravnost fantastično 🙂 Življenje je ŠE lepše, ko začneš uživati v vsem, kar ti joga nudi. To je TO. Ne samo za nekatere, za VSE ljudi. Samo šanso si dajte.
~ Belkisa B. ~

Obožujem Bikram hot jogo, ker je moje telo zaradi nje postalo bolj prožno, ker me razstruplja, me napolni z energijo, skozi dan lažje ohranjam osredotočenost in povezanost s seboj. Opazila sam tudi da je moja koža mehkejša in da sem v zadnjih 3 mesecih izgubila 5 kilogramov ter jih nadomestila z mišicami.
~ Tanja S. ~

Obožujem Bikram hot jogo, ker sem bolj zadovoljna sama s sabo in se počutim močnejša po vsaki vadbi.
~ Teja R. ~

Imam službo v kateri se srečujem z veliko stresa. Mnogokrat sem zaradi tega doživljala hude stiske, nervozo pa sem stresala na najbližje mi osebe, zato so moji odnosi trpeli hude posledice. Odkar hodim na Bikram jogo v Rudniku, je slika drugačna. Moja služba je še vedno stresna, ampak jaz sem se ga naučila obvladovati. Zaradi vaj, ki jih delam na urah joge in potrpežljivega učitelja, ki mi je svetoval kako naj skozi dihanje in osredotočanje svoj fokus preusmerim nase, znam stres skanalizirati, moji odnosi pa so zopet polni radosti in ljubezni.
~ Ana M. ~

Pred izzivom nisem imela pričakovanj, sem pa pozitivno presenečena, da mi je uspelo vztrajati in vaditi res 6 dni na teden. Občutki so zelo pozitivni, izboljšalo se je tako fizično kot psihično počutje, opazila sem tudi zmanjšanje stresa oz. lažje prenašanje stresa.
~ Andrea G. ~

Med izzivom sem presenetil samega sebe, saj sem kljub poškodbi kolena vztrajal in vadil 6 dni na teden. Opazil sem izboljšanje stanja kar se tiče kolena, kakor tudi izboljšanje splošnega počutja. Izziv priporočam vsem!
~ Miha K. ~

I have been experimenting with bikram yoga for the last 2 months✖️Today was the first time I was able to do toe standing pose✖️Thanks to @denisdronjic and @bikramjogaljubljana I have learned so much!✖️Yoga trully DOES teach you to be patient, to relax and first of all to trust✖️I feel happy 🙂
~ Maja ~

Na jogi se vsak dan z veseljem potrudim in z navdušenjem spremljam napredek.
~ Martin H. ~

Že zdaj se veselim naslednjega srečanja, po Bikram hot jogi se namreč počutim odlično.
~ Uršula M. ~

Priporočamo! predvsem jutranjo Bikram hot jogo ob 7.00h..namesto kave 🙂
~ Vida B. ~

Presenetila sem samo sebe! Na začetku se mi je zdel ta izziv “mission impossible”, ampak zdaj ko sem ga končala sem izredno ponosna nase in vidim, da mi lahko uspe karkoli, če se le odločim z vsem srcem za to.
~ Tanja L. ~

Izvajanje Bikram hot joge mi je pomagalo pozdraviti telo po tem, ko mi je zdravnik dejal, da morda nikoli več ne bom hodil. Naučilo me je ceniti vse, česar sem danes zmožen. Odprlo je moje oči priložnostim, ki ležijo pred menoj. Joga je dala mojemu življenju globji smisel in me naučila iskrenosti do sebe. Skozi izvajanje Bikram hot joge sem spoznal, da sem lep človek – navznoter in navzven.
~ Denis Dronjic
Inštruktor Bikram Joge Rudnik v Ljubljani ~

Oktobra sem obiskala nekaj joga studiev in najbolj me je navdušila vadba Bikram hot joge v Denisovem studiu na Rudniku. Po nekaj mesecih me veselje ni minilo in čas za vadbo si še vedno vzamem vsaj dvakrat na teden.
Razlogi, da se vedno znova vračam:
– Denis zna motivirati in vzpodbuja, da poslušaš svoje telo, ko slediš navodilom
– po vadbi se počutim gibko, sproščeno, in osredotočeno,
– studio je nov in ima prijeten ambient, udobno garderobo in tuše,
– soba za vadbo je dovolj zračna in prostorna, da se lahko osredotočiš le na to, kar je pomembno: ni te strah, da bi ti v “hot” razmerah zmanjkalo kisika ali, da bi po nesreči brcnil soseda.
Ob redni vadbi se lažje odločam za bolj zdravo hrano in sem bolj zbrana pri vsakodnevnih izzivih. Dobra naložba, priporočam.
~ Meta J. ~

Že nekaj let trpim zaradi blažje oblike erektilne disfunkcije. Po nekaj mesecih redne Bikram hot joga vadbe je razlika opazne, saj mi je pomagala vzpodbuditi prekrvavitev in vzpostaviti hormonsko ravnovesje. Zdaj me moja žena v postelji večkrat pohvali saj imam mnogo manj težav.
~ Anonimen ~

Po dveh mesecih sem z vsako vadbo vedno bolj navdušena. Zakaj? Čudovit inštruktor, krasen studio in ogromno pozitivne energije. Denis je odprt, komunikativen, predvsem pa ima ogromno znanja in osebnih izkušenj. Vedno si vzame čas za pogovor, med vadbo nam vsakič pove, naj delamo s svojim tempom, tako, kot nam naše telo dopušča. Nas motivira, ne samo z besedami, tudi z lastnim zgledom. Studio odraža njegov način razmišljanja in življenja. Je prijeten kotiček, ki te navda s toplino, energijo in prijaznostjo. Prav vsakič, ko grem na jogo ali ko končamo z vadbo, se počutim…božansko  PRIDITE, ne bo vam žal. Naredite nekaj za svoje telo in za svojo dušo
~ Belkisa B. ~

Po dolgem času sem našla center, kjer se počutim res prijetno!! Zase najraje za vadbo izbiram jutranje ure, saj sem potem cel dan polna energije, nasmejana in z lahkoto skoncentrirana na vse, kar počnem. Ko dan začnem z jutranjo vadbo vroče bikram joge vem, da bo pozitiven, uspešen in da mi noben stres ne bo mogel do živega. Resnično sem po jutranji jogi tisti dan veliko bolj v stiku sama s seboj!! In če sem iskrena…na začetku sem se vročine bala, sedaj pa se je veselim 🙂 Opazila sem namreč, da se moje mišice in telo zaradi toplote veliko bolje odzivajo, zaradi česar poze lažje izvajam. Toplo toplo priporočam!!!
~ Maja P. ~

Danes sem imela 50ti obisk Bikram joge in prav je, da podelim nekaj opažanj sprememb, ki so se mi zgodile v teh nekaj mesecih.
Najprej moje ravnotežje…tisti, ki me poznate veste, da nisem bila sposobna stati na eni nogi dlje kot 10 sekund. Zdaj je pesem čisto drugačna. Brez težav izvajam vaje na eni nogi in tudi v vsakdanjem življenju se je moje ravnotežje opazno izboljšalo. Ravnotežje v vseh pomenih besede 😉
Nadalje, po 24 letih sem nehala kaditi, jeeeee 🙂 Definitivno je imela pri tem joga veliko vlogo, saj vadbo začnemo in zaključimo z dihalno vajo. Sploh začetna je tista, ki elastičnost pljuč poveča in tako sprejmejo več zraka… nisem pa več videla smisla, da jih še naprej polnim z cigaretnim dimom. Tudi sicer se občutenje telesa poveča, kot da bi se bolje zavedala vsega, kar se dogaja v mojem telesu, odpre se (ali pa zgolj očisti) ta komunikacijski kanal med zavestjo in telesom in enostavno cigareti niso bili več dobrodošli v mojem življenju.
Prvo vprašanje, ki ga dobim je “a si se kaj zredila”. Moj odgovor, “Ne, niti malo”. Hodim namreč 2 – 3 krat tedensko na jogo, kjer se cela premigam. Roko na srce, poleg joge ne počnem ničesar drugega. Nič. Nada. In to mi za enkrat popolnoma ustreza saj se še nikoli nisem počutila bolje v svojem telesu. Celulit je izginil, čevlje si lahko zavežem, brez da pokrčim kolena, kremo si lahko sama nanesem in razmažem po chelem hrbtu (samski to sploh cenijo), zjutraj se zbudim brez bolečin v hrbtu, ne glede na to kakšen je jogi na katerem spim… Teh sprememb, po samo 50ih obiskih joge je precej, najlepše pa je to, da ne gre samo za fizične spremembe. Tudi znotraj se dogajajo, in tisti ki me poznate jih opažate 🙂 🙂
Nocoj je bila skupina na vadbi joge res velika, 24 ljudi. Ko sem vstopila v prostor sem si rekla (potiho seveda) “OMG, me prav zanima kako bo tole izpadlo in kako hitro mi bo zmanjkalo zraka”.
V uri in pol, kolikor traja vadba, sem se počutila, kot da bi bila v prostoru sama. Nobenih distrakcij, energija je bila čudovito sinhronizirana, zraka pa na pretek – sistem za prezračevanje studia je res odličen 🙂
Hvala Denis za čudovit zaključek tedna.
~ Tanja R. ~

Super vadba, super inštruktor, super ambient, super vzdušje in počutje po vadbi…posledično pozitivne spremembe v življenju. Vsem toplo priporočam!  Super je! Hvala Denis 🙂
~ Janja K. ~

Izvajanje bikram joge je lahko čudovit začetek ali konec dneva, ko si moramo vzeti čas zase in svoje telo, se napolniti z energijo ali se umiriti. Po napornem in dinamičnem vsakodnevnem urniku me vedno vrne nazaj v ravnovesje, tako fizično kot psihično. Denis je pozoren in potrpežljiv inštruktor, ki se osredotoči prav na vsakega učenca in ga spodbuja k napredku. Hvala!
~ Ksenija A. ~

Popolna izkušnja: srčen inštruktor, lepi čisti urejeni prostori, prijetni ljudje, s katerimi deliš izkušnjo.
~ Alja S. ~

Res je neko novo spoznanje, za dušo in telo, odlično.
~ Tatjana P. ~

Cisto drugacna in cisto nova izkusja!
Toplina prosora… toplo telo…Bikram joga in topel ucitelj. Toplo priporocam! 
~ Sara Z. ~