GESLO: FREE WILLY!

GESLO: FREE WILLY!
Hej, prosim, preberi to sporočilo do konca. Opazil sem, da všečkaš moje objave. Ne vem, kje se nahajaš, vseeno bi te rad povabil na vadbo joge. Gre za vročo Bikram jogo. Iskreno, verjetno boš prvič na vadbi umrl. Mogoče si boš med vadbo prisegel, da nikoli več ne greš, in si mislil, da je bila to najslabša odločitev v tvojem življenju. Še preden se boš zavedal, bo vadbe konec. Do takrat boš že pozabil na čas. Kako ti je ime, kje si rojen. Nič od tega ne bo pomembno. Čisto boš zmeden, kaj se je sploh zgodilo in kako ti je uspelo preživeti. Ko boš ležal na tleh v zadnji Savasani, položaju mrtveca, boš občutil res prijetne občutke, ki bodo plavali v tebi, skozi tebe, okrog tebe. Izstopil boš iz sobe za vadbo in hladen zrak bo končno pobožal tvojo prepoteno telo. Počutil se boš svežega, kot če bi se potopil v ocean. Prvi vdih ti bo z zrakom napolnil vse kotičke pljuč. Kako lepo je biti živ.
Če se vseeno odločiš in sprejmeš moje vabilo na vadbo joge, potem ti pripada en brezplačen obisk. Ko boš prišel v studio in se ustavil pri sprejemni mizi, samo reči: FREE WILLY! Tako bom vedel, da si prebral to sporočilo in ti prve ure ne bom zaračunal. TO JE GESLO, KI GA MORAŠ IZREČI ZA BREZPLAČNO VADBO. To je moje darilo tebi in prepričan sem, da lahko to sporočilo doseže ljudi, ki podzavestno iščejo nekaj, pa niso še prepričani kaj. Vadba Bikram hot joge jim bo to pomagala najti. Ne pravim, da je prav joga to, kar iščejo, ampak verjamem, da lahko s težko fizično vadbo, ki jo Bikram joga ponuja, zbudimo svoj raziskovalni duh in najdemo svoj namen.
Bikram joga je 90-minutna meditacija z odprtimi očmi, kjer vadimo 26 položajev in 2 dihalni vaji, ki so po naravi terapevtski in s katerimi preizkusiš svojo pravo moč, prožnost, ravnotežje, fokus, odločnost, koncentracijo in moč volje. Čakajo te psihološki izzivi. Čakajo te fizični izzivi. Naj ti bo to dnevno orodje za samodiagnozo. »Ko stopiš na blazino za jogo, ti bo razkrila resnico. Pokazala ti bo kje se v točno tem trenutku nahajaš – fizično, duševno, psihološko, fiziološko, čustveno, duhovno. Večina ljudi zbeži stran, ker se preveč bojijo soočenja z resnico. Ampak tisti, ki ostanejo in nadaljujejo z vadbo, se odpravijo na čudovito potovanje. Mogoče eno najlepših potovanj. Potovanje, ki traja celo življenje. Potovanje za odkrivanjem samega sebe.”
“Samo skozi fizično telo lahko dosežemo duhovna vrata.”
~B.C.~
Hvala, da si prebral to sporočilo, želim ti lep dan.
Denis ~ tvoj inštruktor joge
‪030 372 714‬
En vic zate: “Mujo je šel k zdravniku. Rekel mu je, da trpi velike bolečine. Ko se dotakne svoje glave, zaboli. Ko se dotakne svojega trebuha, zaboli. Ko se dotakne svojega kolena, zaboli. Zdravnik ga je pregledal in mu rekel: ‘Pobogu Mujo, pa taj prst skim se dotičeš ti je slomljen!’ Mujo je odgovoril zdravniku: ‘Hvala, doktore, nisem vedel, da imam zlomljen prst; zdaj se počutim veliko bolje.’

Comments are closed.