1. obletnica odprtja studia (zabava & tečaj) – 1. oktober 2017

V svoje misli spustim podobe preteklega leta.
SMO 1. oktobra 2016. Dolgo pričakovane sanje se mi uresničijo! Radovednost me je gnala na dolgo potovanje okoli sveta in me končno privedla točno tja, kjer si želim biti.

Stojim za sprejemnim pultom in čakam, da kdo vstopi skozi vrata mojega novega joga studia. Zadnje tri mesece sem neprestano, dan za dnem, prenavljal to, kar so bili nekoč prostori za pisarne. Zamislil sem si studio naravnega izgleda, poln lesa, bambusa in zelenih rastlin. Želel sem si ustvariti prostor, kjer bi z veseljem preživljal čas. Če bom imel svoj prostor rad, ga bom lažje delil z drugimi.

Ko se vrata odpro, zvončki nad njimi zazvenijo v čudovitem spevu. Ženska po imenu Lidija, ki jo vidim prvič v življenju, vstopi v moj studio. Toplo se mi nasmehne in mi pove, da je videla moj oglas na Facebooku. Oglas, ki sem ga sestavil in objavil samo teden prej in v katerem sem naznanil odprtje novega Bikram joga studia na Rudniku, zraven E. Leclerca.

Pozdravim Lidijo in ji povem, da je zame prav posebna oseba, saj je prva, ki mi bo dala priložnost, da jo naučim joge. Lidija mi pove, da ima slabo hrbtenico in čuti strašne bolečine in nelagodnost. Nasmejim se ji in ji povem, da sem začel vaditi jogo pred 13 leti iz povsem enakega razloga, da bi odpravil težave s hrbtenico. Povem ji, da je prišla na pravo mesto, da ima joga mnogo moči in ena izmed njih je, da telo ozdravi in ga pomladi. Konec koncev sem na lastnem telesu doživel ozdravljajoče učinke joge pred 8 leti, ko sem imel težko motoristično nesrečo, zaradi katere sem bil 9 mesecev priklenjen na voziček.

Zaradi svoje izkušnje z vsem srcem verjamem v svoje delo. Zdaj sem jaz na vrsti, da z ostalimi delim svojo karmo in učenje joge.

Kako srečni so tisti, ki sprejmejo jogo kot del svojega življenja. Predstavlja le njegov majhen del, ampak lahko ogromno vpliva na to, kako ga živimo. Čutim se hvaležnega, ko stojim na svoji blazini. To hvaležnost globoko v sebi si želim deliti z drugimi.

To nedeljo, 1. oktobra 2017, bo prva obletnica od mojega prvega tečaja joge v Bikram joga studiu v Ljubljani na Rudniku.

Bilo je vznemirljivo leto! Spoznavati vas vse, voditi vas skozi mnoge vadbe joge in vas opazovati, kako na blazinah rastete. Z vsako vadbo postajate močnejši, gibljivejši, bolj mirni.

Z zelo malo oglaševanja se počasi približujem svojemu cilju – doseči 100 ljudi, ki bodo jogo vključili v svoje življenje. In kako srečnih bo tistih 100 ljudi, in kako srečni bodo tisti, ki bodo spoznali teh 100 ljudi.

Vabim vas, da se v nedeljo pridružite zabavi in vadbi vroče joge ob 19.30. Pridite prej! Vrata bomo odprli ob 17.00-17.30. Imeli bomo kitarista. Miloš bo igral na kitaro pred in po vadbi. Pripravili bomo prigrizke in pijačo, ki jih boste lahko užili pred in po vadbi. Lahko se boste sprostili v toplem prostoru za vadbo joge in z mano meditirali pred tečajem, od 18.30 do 19.00. Če še niste obiskali našega studia, morate na vsak način priti. Vaš prvi tečaj v nedeljo bo BREZPLAČEN!

Iz dna srca se vam zahvaljujem in vam pošiljam ogromno ljubezni.

Vaš

Denis Dronjic ~ lastnik/direktor BJL

030 372 714

info@bikramjoga.si

Comments are closed.